Mottagningen

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning i Göteborg

Vår psykologmottagning finns i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor på en sidogata till Östra Hamngatan. Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår adress är Kronhusgatan 11 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Brunnsparken och därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det mindre än 10 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Nordstan är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Kronhusgatan 11 går ni in vid skylten "Vasakronans Kontorshotell". In till höger finns en reception som är bemannad dagtid. Där anmäler ni ert besök och vi kommer sedan ner och möter upp er.

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bilder nedan från våra rum och entrén.

Vi är med i Life with kids-podden - ”Så utvecklar ni er parrelation”. Under småbarnsåren får ofta parrelationen stå tillbaka. Tiden, lusten eller energin finns kanske inte där som förut. En deppig siffra är att 50 procent av de par som gifter sig, skiljer sig också. Men hur kan man göra för att skaka liv i en lite...

På vilka sätt är du och din partner olika? Och i vilka situationer skapar era olikheter irritationsmoment? I många relationer är det faktiskt så att vissa av de personlighetsdrag eller egenskaper man från början föll för, eller åtminstone såg som lite gulligt charmiga, är de som också skapar störst irritation i vardagen.