Mottagningen

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning i Göteborg

Vår psykologmottagning finns i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor på en sidogata till Östra Hamngatan. Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår adress är Kronhusgatan 11 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Brunnsparken och därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det mindre än 10 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Nordstan är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Kronhusgatan 11 går ni in vid skylten "Vasakronans Kontorshotell". In till höger finns en reception som är bemannad dagtid. Där anmäler ni ert besök och vi kommer sedan ner och möter upp er.

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bilder nedan från våra rum och entrén.

Semester innebär inte bara härlig ledighet, för många är det också en tid då relationen sätts på prov. Lite konstigt kan tyckas, visst borde väl gemensam ledighet stärka relationen snarare än att skapa konflikter? Men kanske det inte är så märkligt ändå. På semestern tillbringar man mer tid ihop än i vardagen, dessutom är förväntningarna ofta...

Vad menar vi egentligen med acceptans? Detta svåra begrepp som vi då och då slänger oss med i vardagen men också kan bli provocerade av. Vad då acceptera? Innebär det att jag ska ge upp, kapitulera, bestämma mig för att inget längre spelar någon roll och strunta i att förändra saker? Nej, acceptans är snarare utgångspunkten för att...