Magasinsgatan

Privata psykologer i Göteborg

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning Magasinsgatan

Vår psykologmottagning finns på Magasinsgatan i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor längs Magasinsgatan med ingång från Otterhällegatan 2. Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår besöksadress är Otterhällegatan 2 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Domkyrkan, eller Stenpiren därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det ca 10-15 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Kungsgaraget är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Magasinsgatan / Otterhällegatan 2 går ni in i entrén på sidan mot Lilla torget. Vi finns på plan 2 (två trappor upp).

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bild av entrén:

Otterhällegatan 2, Göteborg
Otterhällegatan 2, Göteborg

Parterapi har under de senaste åren blivit allt mer populärt och synligt i media, och vi kan se flera exempel på det i olika tv-program. I denna bloggpost kommer vi att titta närmare på varför parterapi i tv-program är en positiv utveckling och hur det kan hjälpa människor att hantera sina relationer.

Att lyssna på varandra är en viktig aspekt av kommunikation, men det är också en färdighet som inte alltid är lätt att behärska. Det kan vara frestande att tänka på vad man själv vill säga eller hur man ska svara innan den andra personen ens har avslutat sin mening. Men när vi inte lyssnar på varandra missar vi...