Mottagningen

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning i Göteborg

Vår psykologmottagning finns i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor på en sidogata till Östra Hamngatan. Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår adress är Kronhusgatan 11 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Brunnsparken och därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det mindre än 10 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Nordstan är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Kronhusgatan 11 går ni in vid skylten "Vasakronans Kontorshotell". In till höger finns en reception som är bemannad dagtid. Där anmäler ni ert besök och vi kommer sedan ner och möter upp er.

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bilder nedan från våra rum och entrén.

Vi är Helga & Clara, legitimerade psykologer och författare med lång erfarenhet av KBT, parterapi och neuropsykiatrisk utredning. Få hjälp av psykolog på vår privata mottagning i centrala Göteborg. Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. Läs mer om oss.

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Kronhusgatan 11, 411 05 Göteborg