Mottagningen

Privata psykologer i Göteborg

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning i Göteborg

Vår psykologmottagning finns i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor på Ottehällegatan (nära Magasinsgatan). Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår adress är Otterhällegatan 2 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Domkyrkan, eller Stenpiren därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det ca 15 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Kungsgaraget är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Otterhällegatan 2 går ni in i entrén på sidan mot Lilla torget. Vi finns på plan 2 (två trappor upp).

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bild av entrén:

Relationsproblem innebär förekomst av problem i en relation. Det är ett väldigt brett begrepp som kan innefatta allt från mindre missförstånd och meningsskiljaktigheter till större bråk och konflikter. Det kan också gälla alla typer av relationer - mellan föräldrar och barn, syskon, kollegor etc - men här fokuserar vi på just parrelationen.

I våra roller som psykologer och parterapeuter möter vi många par från olika delar av Göteborg där relationen är en pågående förhandling. Vems behov är viktigast? Vem har rätt och vem har fel? Hur kan jag få min partner att ge mig det jag behöver?