Magasinsgatan

Privata psykologer i Göteborg

Startsida / Om oss / Mottagningen

Mottagning Magasinsgatan

Vår psykologmottagning finns på Magasinsgatan i Göteborg city. Ni träffar oss i privata rum på centralt belägna kontor längs Magasinsgatan med ingång från Otterhällegatan 2. Här träffar vi dig som individ eller er som par, och vid behov kan vi ses via videosamtal.

Vår besöksadress är Otterhällegatan 2 i centrala Göteborg. Närmaste hållplats med spårvagn och buss är Domkyrkan, eller Stenpiren därifrån tar det ca 5 minuter att gå. Från Göteborg Centralstation och Nils Ericssonterminalen tar det ca 10-15 minuter att gå. I kvarteren runtomkring finns gatuparkering och från P-Huset Kungsgaraget är det bara några minuters promenad, även från parkeringsplatserna vid Operan och Casino Cosmopol är det nära. 

När ni kommit till Magasinsgatan / Otterhällegatan 2 går ni in i entrén på sidan mot Lilla torget. Vi finns på plan 3 (tre trappor upp, högst upp i huset).

Det är också möjligt att ha kontakt med oss online genom videosamtal. 

Se bild av entrén:

Otterhällegatan 2, Göteborg
Otterhällegatan 2, Göteborg

I våra roller som psykologer och parterapeuter möter vi många par från olika delar av Göteborg där relationen är en pågående förhandling. Vems behov är viktigast? Vem har rätt och vem har fel? Hur kan jag få min partner att ge mig det jag behöver?

När hösten drar igång är det som om tiden börjar rusa. Plötsligt är vardagen ett faktum, med allt vad det innebär. En del tycker att det är skönt att komma tillbaka till rutinerna, andra inte, oavsett upplever många stressen som oundviklig. Veckorna är ett race mot helgen, helgen är sitt alldeles egna race och sedan börjar det om...

Jag tycker om att det går mot höst. Jag tycker om mitt jobb, jag tycker om att vara hemma, jag tycker om kvällsfika med stearinljus innan barnen ska sova. Jag älskar hur min dotter fått höra på fritids att Mumin heter just Mumin efter han den där som gett onsdag namnet, hans ena fågel, hur hon vägrar tro...