Vanliga frågor

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Vanliga frågor

Frågor & Svar

Att tänka på vid första besöket

Vid första besöket måste du kunna legitimera dig med giltig legitimation. Ha gärna lite extra tid tillgodo så du hittar rätt. Det är drygt 1 km att promenera från Centralstationen och tar ca 5-10 minuter från Domkyrkan eller Järntorget.

Avbokning

Behöver du ändra tiden för ditt besök? Eller ändra till videosamtal?

  1. Om du inte kan komma är det viktigt att du kontaktar oss i god tid. Vi har fri avbokning fram till 24 timmar innan bokad tid, därefter debiteras fullt pris.
  2. Det är dock möjligt att med kort varsel boka om din session till ett videosamtal, till exempel vid sjukdom. Ta kontakt med din psykolog via e-post för att boka om till videosamtal. 

Priser

Parterapi (60 min) kostar 1850 kronor, individuell terapi (45 min) kostar 1450 kronor.

Neuropsykiatrisk utredning (psykolog samt läkare) kostar 32 000 kronor. 

Videosamtal

Som komplement till besök på plats på vår mottagning i centrala Göteborg erbjuder vi videosamtal. Läs mer om hur det fungerar.

Betalning

Betalning sker direkt till din psykolog i samband med besöket, i första hand med Swish. Vid betalning mot faktura utgår en avgift på 100 kr, men flera besök samma kalendermånad kan samlas på samma faktura och du betalar då endast en fakturaavgift. Fakturan ska betalas inom 10 dagar. 

Väntetid

Vänligen se Boka tid för aktuell information om lediga tider.

Vad kan jag få hjälp med?

Vi erbjuder hjälp för de flesta psykologiska problem både för individer och i parrelationer. Läs mer om individuella problem och parterapi, samt neuropsykiatrisk utredning. Vi erbjuder även föräldrastöd och parbesiktning/parutveckling. Det är också möjlighet att ha kontakt med oss genom videosamtal

Hur får jag kontakt med er?

Enklast att nå oss är via epost info@wzpsykologi.se . Observera att vi kan ringa tillbaka till dig från hemligt telefonnummer. 

Hur hittar jag till er mottagning?

Vi finns på Lasarettsgatan 1 i centrala Göteborg, ett stenkast från Kungsgatan. Kommer du med spårvagn eller buss är närmsta hållplats Domkyrkan eller Järntorget. Kommer du med bil finns parkeringsplats till exempel i P-hus Kungsgaraget eller gatuparkering. Det tar drygt 15 minuter att promenera från Centralstationen och ca 5-10 minuter från Domkyrkan/Järntorget/ovan angivna parkeringsförslag.

Vid entrén till Lasarettsgatan 1 följer ni instruktionen från er psykolog för att komma in genom porten. Vi finns en trappa upp. Hiss finns.

Se bilder från gatan här.

Integritetspolicy

Läs hela vår integritetspolicy för användning av hemsidan wennerdalzellerothpsykologi.se här.

Väljer du/ni att bli klienter på vår mottagning kommer journalföring att ske i enlighet med Patientdatalagen (Pdl).

Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Privata psykologer i Göteborg

Semester innebär inte bara härlig ledighet; för många är det också en tid då relationen sätts på prov. Lite konstigt kan tyckas, visst borde väl gemensam ledighet stärka relationen snarare än att skapa konflikter? Men kanske är inte så märkligt ändå. På semestern tillbringar man mer tid ihop än i vardagen, dessutom är förväntningarna ofta höga...


Ensamhet i parrelationer är ett vanligt problem som många människor stöter på. Trots att man är i en relation och lever tätt tillsammans med en partner som man vet i grunden bryr sig om en kan man känna sig ensam. I det här inlägget kommer vi beskriva lite närmare vilka faktorer som kan bidra till känslan av...

Att ha autism och vara i en kärleksrelation kan ibland vara utmanande, både för dig som själv har autism eller för dig som lever med en partner med autism. Autism kännetecknas av svårigheter med socialt samspel, kommunikation och flexibilitet i tänkande och beteende. Det kan också innebära ett behov av rutiner och struktur för att känna sig trygg....