Vanliga frågor
Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på vid första besöket?

Vid första besöket måste du kunna legitimera dig med giltig legitimation. Ha gärna lite extra tid tillgodo så du hittar rätt. Det tar ca 10 minuter att promenera från Centralstationen och ca 5 minuter från Brunnsparken/Nordstan. 

Vad kostar det?

Individuella samtal (45 min) kostar 1300 kr/session.

Parsamtal (60 min) samt föräldrastöd (60 min) kostar 1600 kr/session.

Neuropsykiatrisk utredning kostar 28000 kr.

Hur lång väntetid?

Oftast har vi enstaka tider för nybesök inom 1 vecka, men fler tider kan finnas tillgängliga inom 2-3 veckor. Vänligen se Boka tid för aktuell information.

Går det att boka tid på lunchen?

Ja! Kontakta oss så försöker vi hitta en tid som passar dig.

Vad kan jag få hjälp med?

Vi erbjuder hjälp för de flesta psykologiska problem både för individer och i parrelationer. Läs mer om individuella problem och parterapi, samt neuropsykiatrisk utredning.

Vad är KBT och parterapi?

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en vetenskapligt bevisat effektiv metod för flertalet tillstånd, läs mer här. Parterapi, eller parsamtal, hjälper er som vill förbättra parrelationen. Vi arbetar utifrån metoden IBCT som står för integrative behavior couples therapy och har sitt ursprung i kognitiv beteendeterapi och acceptans, läs mer om parerapi här.

Hur får jag kontakt med er?

Enklast att nå oss är via epost info@wzpsykologi.se eller via kontaktformuläret på hemsidan. Om du lämnar telefonnummer så ringer vi upp så snart vi har möjlighet eller utifrån ditt önskemål. Det går även att ringa eller sms:a oss på 079-326 50 20, lämna gärna meddelande i röstbrevlådan om vi inte svarar. Observera att vi kan ringa tillbaka till dig från hemligt telefonnummer. 

Hur hittar jag till mottagningen?

Vi finns på Kronhusgatan 11 i centrala Göteborg (nära Brunnsparken och Nordstan). Kommer du med spårvagn eller buss är närmsta hållplats Brunnsparken och kommer du med bil finns parkeringsplats till exempel i P-hus Nordstan eller vid Casino Cosmopol. Det tar ca 10 minuter att promenera från Centralstationen och ca 5 minuter från Brunnsparken/Nordstan/ovan angivna parkeringsförslag. 

Vid entrén till Kronhusgatan 11 hänger en skylt "Vasakronans kontorshotell", in till höger finns en reception som är bemannad dagtid och där kan du anmäla ditt besök. 

Hur betalar jag?

Betalning sker direkt till din psykolog i samband med besöket, i första hand med Swish. Vid betalning mot faktura utgår en avgift på 100 kr, men flera besök samma kalendermånad kan samlas på samma faktura och du betalar då endast en fakturaavgift. Fakturan ska betalas inom 10 dagar. 

Vad säger er integritetspolicy?

Läs hela vår integritetspolicy för användning av hemsidan wennerdalzellerothpsykologi.se här.

Väljer du/ni att bli klienter på vår mottagning kommer journalföring att ske i enlighet med Patientdatalagen (Pdl).