Utbildning
Wennerdal & Zelleroth Psykologi

Startsida / Utbildning

Inspirationsdag för föräldrar 

Välkommen till Inspirationsdag för föräldrar - för ett enklare och roligare familjeliv. Våren 2020 välkomnar vi, i samarbete med Psykologiteamet, till en unik inspirationsdag för föräldrar - fyra psykologer med kunskap från arbete med barn, ungdomar och vuxna, föräldrarådgivning, parterapi och familjeterapi bjuder på sina kunskaper kring hur vi kan främja hälsa och må så bra som möjligt tillsammans. 

Läs mer på eventets Facebook-sida där även länk till anmälan finns: www.facebook.com/inspirationsdagforforaldrar

Handledning - Utbildning - Workshops

Vi erbjuder handledning för såväl arbetsgrupper som enskilda medarbetare. Formen varierar beroende på organisationens specifika behov men har alltid ett beteendeanalytiskt fokus.

Vi erbjuder också föreläsningar och workshops med olika teman, se nedan för några förslag. 

Föreläsningar för arbetsgrupper

The good slow. En föreläsning om konsten att sakta ner för att kunna ladda om, för minskad stress i en hektisk värld. Om att skapa en hälsosammare arbetsplats med välmående medarbetare genom att kunna välja när vi speedar upp och när vi saktar ner.  

Kontakta oss för mer information. 

Föreläsningar om föräldraskap

Vi föreläser för grupper som har nära kontakt med småbarnsföräldrar och vill utveckla sin psykologiska kunskap om utmanande aspekter av föräldraskapet. Vad kan vi göra för att hantera - eller stå ut med - nedstämdhet, oro eller en förlamande sömnbrist? Hur kan vi hjälpa oss själva till en vardag mindre präglad av stress eller konflikter?

Kontakta oss för mer information.

  Om oss - Hitta

  Vi är Helga & Clara, legitimerade psykologer och författare med lång erfarenhet av KBT, parterapi och neuropsykiatrisk utredning. Som psykologer har vi jobbat både med vuxna och barn. Vi är utbildade i KBT, Unified Protocol, parterapi och mindfulnessbaserad kognitiv terapi, samt har erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag. Vi är författare till boken "Må bra som förälder - Psykologernas strategier för småbarnsåren". Träffa oss på vår privata psykologmottagning i centrala Göteborg. Läs mer om oss.

  Wennerdal & Zelleroth Psykologi

  Kronhusgatan 11, 411 05 Göteborg

  079-326 50 20 - tel/sms

  Instagram @wzpsykologi

  Facebook @wzpsykologi